Zoek vacatures

Opnameplanner poli chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie

Administratief/Secretarieel | 24-32 uur per week

Vacaturenummer: 1080618
Reageren t/m: donderdag 12 december 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als opnameplanner  voor de specialismen chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie ben je samen met collega planners verantwoordelijk voor het opstellen van de operatie-planning voor deze specialismen.
Je werkt samen met- en bent aanspreekpunt voor vakgroepen, polikliniek, pre-operatieve screening, OK en bedplanning om hoogstaande kwaliteit te leveren aan onze patiënten.
Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen. Persoonlijke aandacht voor patiënten staat voorop. Het Diakonessenhuis is al 175 jaar een vertrouwd ziekenhuis voor patiënten.  

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor inplannen van patiënten voor een opname en operatie bij de juiste medisch specialist, op de juiste dag en met de juiste benodigde middelen.
Je werk is het realiseren van een optimale afstemming tussen opname (bedden)- en operatieplanning. Dit doe je op basis van de opgestelde criteria. Daarnaast zorg je er voor dat knelpunten in de planning tijdig worden gesignaleerd (o.a. de wachtlijst), bespreek je dit met specialisten en draag je oplossingen aan. Je bent hét aanspreekpunt voor specialisten m.b.t. de opname- en operatieplanning.
Een belangrijk onderdeel van je werk is (telefonische) communicatie met o.a. medisch specialisten, arts assistenten, verpleegkundig specialisten en patiënten over de planning. Je beschikt over empatisch vermogen om patiënten telefonisch correct te woord te staan.

Dit bieden wij

  • Een boeiende en uitdagende functie die in ontwikkeling is
  • Een functie voor 24-32 uur per week (min-max)
  • Een salaris volgens FWG-groep 40 (min. € 1.890,- tot max. € 2.797,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je bent patiëntvriendelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal zijn vereist)
  • Je bent daadkrachtig, nauwkeurig en creatief en in staat om snel te schakelen waarbij je wel het overzicht bewaart en weet waar je prioriteiten liggen
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de functie van opnameplanner
  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal MBO plus niveau
  • Je hebt kennis van administratieve processen en geautomatiseerde systemen (kennis van HiX is een pré), en je hebt kennis van medische terminologie en behandelmethoden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Kirsten Daalmeijer-Rensen, teamhoofd polikliniek Chirurgie, telefoonnummer 088-2506004 of Ilias Chinig teamhoofd polikliniek orthopedie en plastische chirurgie, telefoonnummer 088-2505452. (maandag t/m donderdag bereikbaar).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als opnameplanner? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht