Zoek vacatures

Medisch secretaresse polikliniek interne geneeskunde

Administratief/Secretarieel | 24 uur per week

Vacaturenummer: 1054081
Reageren t/m: donderdag 25 juli 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis en een specialisme dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Zoek je een werkomgeving waar collega’s elkaar kennen en makkelijk aanspreken? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is de functie medisch secretaresse op de polikliniek interne geneeskunde in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
Op de Polikliniek Interne Geneeskunde Utrecht en Zeist werken medisch secretaresses, doktersassistentes, verpleegkundig specialisten, diabetes verpleegkundigen, nefrologie verpleegkundige.
Gezamenlijk vormen wij een dynamisch team dat nauw samenwerkt met de internisten/oncologen/MDL-artsen om het polibezoek voor de patiënt en de daaruit voortvloeiende onderzoeken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Samen met je collega’s draag je zorg voor een efficiënt en professioneel verloop van het spreekuur van de polikliniek.
Je zorgt  ervoor dat de patiënt zich gastvrij ontvangen voelt, goed geïnformeerd is over werkwijze en evt. wachttijd, de patiëntgegevens compleet zijn en de administratie correct is verzorgd. Op voorkomende  onverwachte situaties speel je handig en doortastend in, zodat anderen daar zo weinig mogelijk ongemak van ervaren. Verder werk je één of meerdere dagdelen op de afsprakenplanning en ondersteun onder andere de internisten/oncologen/MDL-artsen bij het spreekuur. Ook zorg je dat afspraken en onderzoeken gepland worden  en pak je overige voorkomende werkzaamheden samen met je collega's op.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in werkzaamheden
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 35 (min. € 1.792,- en max. € 2.665,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding tot medisch secretaresse. Een afgeronde opleiding tot doktersassistent is een pré
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent open, oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig
  • Samen met je collega's weet je de patiënten op een enthousiaste en positieve manier hulp te bieden
  • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Tanja Starink, teammanager polikliniek cardiologie en interne geneeskunde 088-250 9512 (maandag t/m donderdag).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medisch secretaresse? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dagdeel mee!

Goed om te weten dat de sollicitatiegesprekken gepland worden op donderdagmiddag 8 augustus a.s.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht