Zoek vacatures

Baliemedewerker / Afsprakenplanner Polikliniek Chirurgie

Administratief/Secretarieel | 24 uur per week

Vacaturenummer: 1049087
Reageren t/m: vrijdag 28 juni 2019
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als Baliemedewerker / Afsprakenplanner op de Polikliniek Chirurgie ben je onderdeel van een dynamisch team. Op de Polikliniek Chirurgie werken medisch specialisten, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistents, verpleegkundigen, doktersassistenten, baliemedewerkers en secretaresses intensief samen om hoogstaande kwaliteit te leveren aan onze patiënten en bezoekers.
In jouw rol als Baliemedewerker / Afsprakenplanner ben je de toegang tot de polikliniek chirurgie, zowel door het telefonisch contact als door de ontvangst van patiënten aan de balie van de polikliniek.
Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terecht kunnen. Persoonlijke aandacht voor patiënten staat voorop. Het Diakonessenhuis is al 175 jaar een vertrouwd ziekenhuis voor patiënten.  

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als baliemedewerker / afsprakenplanner op de polikliniek chirurgie ben je verantwoordelijk voor zowel de telefonische afsprakenlijn van de polikliniek als voor de fysieke ontvangst van patiënten aan de balie van de afdeling. Je staat patiënten op een professionele, klantvriendelijke wijze te woord en bent verantwoordelijk voor het plannen van de afspraken bij de medisch specialist en andere disciplines die op de polikliniek werkzaam zijn. Aan de balie ontvang je de patiënten, controleert de patiëntgegevens en houdt het verloop van het spreekuur in de gaten. Je informeert patiënten over het verloop van het spreekuur en bewaakt de doorstroom van het polikliniek bezoek. Daarnaast verricht je samen met je collega’s een aantal administratieve taken.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 30 (min. € 1.703,- tot max. € 2.534,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op MBO-niveau op het gebied van administratieve processen
  • Je werkt nauwkeurig, bent daadkrachtig en in staat om overzicht te behouden
  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht en communicatief sterk
  • Je kunt zelfstandig én in teamverband werken
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen en bij voorkeur enige kennis van medische terminologie

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Kirsten Daalmeijer, teamhoofd polikliniek Chirurgie, telefoonnummer 088-2506004, kdaalmeijer@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Baliemedewerker / Afsprakenplanner polikliniek Chirurgie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht