Zoek vacatures

Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad en Verpleegkundig Advies Raad

Administratief/Secretarieel | 16 uur per week

Vacaturenummer: 1039892
Reageren t/m: woensdag 1 mei 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als ambtelijk secretaris werk je voor zowel de Verpleegkundig Advies Raad als de Cliëntenraad. Beiden zijn een belangrijk adviesorgaan voor de Raad van Bestuur. De VAR voor vakinhoudelijke aspecten van de verpleegkundige beroepsuitoefening.
De Cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de patiënten en cliënten. 
De VAR bestaat uit een dagelijks bestuur (4 personen) en een verpleegkundig beraad (17 personen). De Cliëntraad heeft zes leden waarvan twee het dagelijks bestuur vormen.
De Secretaris Raad van Bestuur is je leidinggevende. Functioneel word je aangestuurd door de voorzitter van het dagelijks bestuur van de VAR en door de voorzitter van de Cliëntenraad.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als ambtelijk secretaris ondersteun je bij de uitoefening van de taken van de VAR en de CR. Dit betreft o.a. het voorbereiden en notuleren van vergaderingen, het maken van afspraken en organiseren van bijeenkomsten. Je voert de interne- en externe correspondentie uit en bent verantwoordelijk voor procedurele zaken zoals het bijhouden van overzichten en uitvoeren van acties.
Je stelt concept (advies) brieven op en levert een bijdrage aan het opstellen van de nieuwsbrief van de VAR, de webpagina van de VAR en CR en de totstandkoming van het jaarverslag.
Ook ben je in het ziekenhuis het aanspreekpunt voor de VAR en de CR.

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst.
  • Een collegiale en informele werksfeer.
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van ieder 8,33%.
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift
  • Je beschikt over goede kennis van Microsoft Office
  • Je werkt zelfstandig en ordelijk, je bent gericht op samenwerken, open en tactvol, stressbestendig, servicegericht, integer en een doorzetter
  • Je hebt affiniteit met patiënten en met de verpleegkundige beroepsgroep, daarnaast is kennis van een ziekhuisorganisatie een pré

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Maite San Giorgi, Secretaris Raad van Bestuur, 088-250 5494.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als ambtelijk secretaris VAR en CR? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht