Zoek vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken, dan val je onder de CAO Ziekenhuizen. In de CAO vind je informatie over je werktijden, arbeidsduur, salaris en het aantal vakantiedagen. Voordat je in dienst komt bij het Diakonessenhuis checken we ook je referenties en vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP). De kosten worden bij je eerste salarisuitbetaling aan je overgemaakt.


Salaris

Je ontvangt maandelijks je salaris. Daarnaast krijg je één keer per jaar een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Voor onregelmatige diensten ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.

Werktijden

Wij werken met jaaruren. We spreken met jou af hoeveel uren je in een jaar moet werken. Met je leidinggevende spreekt je af hoeveel uur dat dan per week of per roosterperiode is. Als je fulltime werkt, werk je gemiddeld 36 uur per week.

Pensioen

Jouw pensioen is geregeld bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Je doet hier verplicht aan mee. Informatie over de pensioenregeling vind je op de website van het PFZW.

Collectieve ziektekostenverzekering

Wij hebben een collectieve ziektekostenverzekering bij DSW en IZZ. Meer informatie hierover vindt je op de websites van DSW en IZZ. Je bent vrij om te voor een andere verzekeraar. Alleen als je bij DSW of IZZ verzekert, ontvangt je de werkgeversbijdrage.

Extra voordeel

Wij werken samen met Centraal Beheer en Interpolis. Daardoor kunnen wij jou kortingen bieden op verzekeringen, hypotheken en financieel advies. Als je gaat verhuizen, kan je dat met korting regelen bij UTS Nederland.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Je kunt je arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf samenstellen. Je ruilt dan tijd of geld in voor andere arbeidsvoorwaarden. Als je twee maanden in dienst bent, kan je hieraan meedoen. Denk aan bedrijfsfitness, extra pensioen, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

 

Heb je hierover nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling werving & selectie via 088 250 6871.

Vacatureoverzicht