Zoek vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je aan de slag gaat bij het Diakonessenhuis, kun je rekenen op een goede werksfeer en een goed leerklimaat. Binnen het ziekenhuis wordt veel aandacht besteed aan interne en externe samenwerking, teambuilding, persoonlijke groei én teamontwikkeling.


Wat betreft werktijden, arbeidsduur, salaris en vakantiedagen val je onder de CAO Ziekenhuizen. Maar om extra flexibel op de wensen van onze medewerkers in te spelen, kun je een deel van de arbeidsvoorwaarden zelf bepalen. Ook wat betreft opleidingen zit je bij het Diakonessenhuis goed. Via onze Diakademie bieden we niet alleen mogelijkheden voor basis- en vervolgopleidingen binnen je vakgebied, maar ook opleidingen op het vlak van persoonlijk groei en ontwikkeling. 

Vanaf 1 januari 2019 ontvang je een persoonlijk opleidingsbudget van €750,- euro per jaar, zonder terugbetalingsregeling. Hiermee kun je bijvoorbeeld congressen, workshops of trainingen volgen.

Meerkeuze arbeidsvoorwaarden 

Als je twee maanden in dienst bent, kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je ruilt dan tijd of geld in voor andere arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, extra pensioen, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding. 

Opleidingen via Diakademie 

In het Diakonessenhuis word je elke dag uitgedaagd om beter te worden. Via de Diakademie kun je basis- en vervolgopleidingen voor verpleegkundigen volgen, opleidingen tot medisch specialist of opleidingen voor medisch- en zorgondersteunende beroepen. Daarnaast organiseren we tal van bijscholingen, trainingen en leiderschapsontwikkeltrajecten. Lees meer over opleidingen

Salaris 

Je ontvangt maandelijks je salaris. Daarnaast krijg je één keer per jaar een vakantie-uitkering van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Voor onregelmatige diensten ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. 

Werktijden 

We werken met jaaruren, wat betekent dat we met je afspreken hoeveel uur je in een jaar werkt. Vervolgens spreek je met je leidinggevende af hoeveel uur dat per week of per roosterperiode is. Werk je fulltime, dan is dat gemiddeld 36 uur per week. 

Pensioen en ziektekostenverzekering 

Het pensioen, waaraan je verplicht meedoet, is geregeld bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Verder hebben we een collectieve ziektekostenverzekering bij DSW en IZZwaar je een werkgeversbijdrage ontvangt. Natuurlijk ben je vrij om een andere verzekeraar te kiezen, de werkgeversbijdrage geldt dan echter niet. 

Extra voordeel

Als medewerker van het Diakonessenhuis profiteer je van kortingen op verzekeringen, hypotheken en financieel advies bij Centraal Beheer en Interpolis. Ook een verhuizing kun je als collega met korting regelen, via UTS Nederland. 

BIG-registratie niet meer geldig?

Ook als je een tijd niet meer in de zorg hebt gewerkt en daardoor geen geldige BIG-registratie meer hebt komen we graag met je in contact.
We kunnen dan samen bekijken welke mogelijkheden er zijn om te voldoen aan de eisen voor herregistratie in het BIG-register.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Burgemeester op bezoek

Lees verder

Burgemeester op bezoek

Foto's op beschermende kleding

Lees verder

Foto's op beschermende kleding

Vacatureoverzicht