Regionale bijeenkomst voor OK-assistenten

Op donderdagavond 29 februari beleefden de operatieassistenten van het UMC Utrecht, St. Antonius Ziekenhuis, Diakonessenhuis en het Meander MC een inspirerende avond. Ze kwamen samen tijdens een symposium in Stadion Galgenwaard. Het doel van de avond was om elkaar te ontmoeten, verbinding te zoeken en de eerste stappen te zetten richting een nauwe samenwerking. Tijdens de avond nam spreker Berthold Gunster ze mee in de wereld van het Omdenken. Een lezing vol inspiratie en positieve energie!

De bijeenkomst was een mooie stap in een nauwe samenwerking tussen de ziekenhuizen. Alle ziekenhuizen hebben te maken met dezelfde krappe arbeidsmarkt en staan voor de uitdaging om de OK-bezetting rond te krijgen. Als regioziekenhuizen delen we het gezamenlijke doel om de best mogelijke zorg te bieden aan al onze patiënten. Deze avond bood de kans om te verkennen hoe we dit doel kunnen bereiken door intensief samen te werken en kennis en expertise te delen.
Drie vrouwen en een man staan voor een groot publiek van OK-assistenten tijdens het symposium
Kortom, het was een avond vol boeiende ontmoetingen en gesprekken. Nu kijken we met enthousiasme uit naar een nog betere samenwerking in de toekomst. Door samen op te trekken binnen de regio kunnen we écht het verschil maken voor de mensen die onze zorg nodig hebben.