Ontdek de zorg op 13 maart

Werken in de zorg, heb je wel eens over nagedacht of het iets voor jou is? Ontdek het op 13 maart tijdens het Ontdekdezorg Festival. Je ervaart en leert meer over opleidingen, loopbaanadvies, vacatures in de regio en de vele mogelijkheden in de zorg. Zien we je daar?

Laat je inspireren

Tijdens het festival ontmoet je potentiële werkgevers in de sector zorg en welzijn. Er is speciale aandacht voor herintreders, zij-instromers en studenten. Je kunt workshops volgen en verschillende organisaties staan met een kraampje op het festival. Ook het Diakonessenhuis! Kom vooral langs bij onze kraam en proef de sfeer, stel je vragen en krijg meer informatie over werken in ons ziekenhuis. Samen met de andere ziekenhuizen in de regio organiseren we een workshop waarin deelnemers kennis maken met werken in een ziekenhuis. Ben je benieuwd, schrijf je dan snel in tijdens het festival.

Meld je aan

Het Ontdekdezorg Festival is op woensdag 13 maart van 12.00-15.00 uur in de Hogeschool Utrecht (Heidelbaan 7 in Utrecht). Schrijf je in via de website. Daar vind je ook meer informatie over het programma.
banner waar alle info over het ontdek de zorg festival nog een keer opgesomd staat